Peter organisatorische talent van 2020 en krijgt de “ik ben geweldig” wisselbokaal

De leden van de TGV willen allereerst Peter en Michel bedanken voor de goed georganiseerde TGV fietsrit vanaf Oostvoorne rond het Markermeer en daarna weer terug naar Oostvoorne. Deze fietsrit hebben de meeste deelnemers ruim 300+ (trainings)kilometers opgeleverd.

Naast het organiseren van deze fietsrit heeft Peter zich ook ingezet voor stichting Kinderen Kankervrij (Kika) met een zelf georganiseerde halve triatlon op het eiland Voorne-Putten. Tijdens dit evenement bracht Peter de nieuw bestelde tri-suits van de “Autobedrijf Nederlof Triatlon Groep Voorne 2” rond bij de TGV leden. Uiteindelijk heeft deze door Peter voltooide triatlon een geweldig bedrag van €430 opgeleverd voor stichting Kika.

Ook heeft Peter zich voor de volle 100% ingezet voor de sponsorwervingen en voorbereidingen voor het nieuwe triatlon seizoen van “Autobedrijf Nederlof Triatlon Groep Voorne 2” in de 4e-divisie van de triatlon competitie. Dit heeft een hele mooie groep sponsoren opgeleverd zodat het 4e-divisie triatlon team zich met nieuwe tri-suits volledig kan inzetten voor het binnenhalen van de kampioenstitel.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat Peter is uitgeroepen tot “organisatorische talent van 2020” bij Triatlon Groep Voorne. Leo heeft hierdoor de “ik ben geweldig” wisselbokaal overhandigd met daarop deze benoeming. Wij hopen uiteraard dat Peter doorgaat met deze organisatorische talenten zodat we in de toekomst nog meer mooie TGV evenementen kunnen verwachten.