Eerste 4e-divisie wedstrijd van het seizoen, Almere 18 mei 2019

Een wedstrijd waar al een hele tijd naar uit werd gekeken! Ik voel me nog steeds vereerd gevraagd te zijn voor dit superteam, dat naast super gemotiveerde teamplayers, ook nog eens geweldige mensen zijn en met elkaar een supersfeer neer weten te zetten onder leiding van topcoach Huib en ervaringsdeskundige Ronald!

Vanochtend helaas te horen gekregen dat Michel i.v.m. koorts en stevige griep niet mee kan doen, een superkracht die gemist zal worden vandaag. Helaas dus met 3 deelnemende sporters afgereisd naar het bijna windstille Almere. De sfeer zat er gelukkig snel in wat de prestaties alleen maar te goede zal komen!

Om 17:01 klonk ons startschot en kon er gestart worden aan onze wedstrijd. We probeerden met z’n drieën kort bij elkaar te blijven maar al snel moest Leo meedelen dat het niet lekker lukte in de slag gekomen, halverwege de 750 meter welke afgelegd moest worden, hebben Patrick en ik besloten een eigen tempo aan te houden en Leo op te vangen als hij het water uit zou komen. Hierdoor was Leo snel uit zijn wetsuit en kon na een goede wissel snel de fiets gepakt worden!

Na de eerste bochten snel bij elkaar gekomen en overgegaan op het treintje wat na diverse oefening erg goed uit de verf kwam! Tempo lag erg hoog, dit mede door het goede “kop over kop” werk. De twee afgelegde ronden werden hierdoor ook op de seconde af in gelijke tijden verreden!

Na een zeer snelle wissel van patrick besloot deze alvast vooruit te lopen, waarna Leo en ik hierna de achtervolging in zetten. Na een kleine kilometer was Patrick bijgehaald en gaf deze aan last te hebben van zeer pijnlijke steken in zijn buik, met deze informatie besloten om Patrick ‘op te duwen’ waardoor het voor hem wat makkelijker lopen zou zijn.

Op deze manier de Almere Team Time Trail uitgelopen In een tijd van 1.19.06!

Michel wordt snel beter! We hebben je gemist vandaag! Leo en Patrick, bedankt voor deze mooie race! Huib en Ronald bedankt voor de coaching tips een aanmoediging! Jullie maken dit geheel tot een topteam!

Geef een reactie