Leo en Lonneke krijgen de “ik ben geweldig” wisselbokaal voor organisatie TGV triatlon

De “ik ben geweldig” wisselbokaal is in het leven geroepen om iemand die binnen TGV iets bijzonders gepresteerd heeft, te eren met een bijzondere prijs. Het idee is dat de trofee in onregelmatige intervallen doorgeven wordt. De huidige houder bepaalt wie de volgende ontvanger wordt. De laatste bokaal houder was trainer Ronald vanwege zijn deelname en finish in de Frysman triatlon.

De nieuwe trotse eigenaren van de “ik ben geweldig” bokaal zijn Leo en Lonneke geworden. Deze bokaal is overhandigd voor het organiseren van de einde-seizoens mini triatlon speciaal voor de TGV-leden. Deze triatlon startte en eindigende bij de potrozenkwekerij van Leo van der Harg. Alles was tot in de puntjes georganiseerd. Transport naar de zwemstart tot en met alle fietsen gereed bij wisselzone T1. Na afloop van de triatlon werd er door alle deelnemers uitbundig genoten van een heerlijk ontbijt.

Ondanks het slechte weer hebben de deelnemers een bijzonder leuk evenement meegemaakt. Daarom gaat de “ik ben geweldig” wisselbokaal volledig verdiend naar Leo en Lonneke.