R.G.R. Hoofdsponsor van Triatlon Race Baardmannetje 2017

De eerste sponsor voor Baardmannetje is bekend. We zijn in de gelukkige positie dat R.G.R. – Global Energy Logistics sponsoring heeft toegezegd voor BM17!

R.G.R. is een betrouwbare internationale partner en specialist in Tubular Stockyard, Logistics en Chartering, Supply Chain Management & Warehousing.
www.rgrlogistics.com

logo-RGR

NIEUWE SPONSOR TOEGEVOEGD!

EGS_logo_FC_long

 

European Gateway services is dit jaar wederom toegetreden tot het gilde van sponsoren van Baardmannetje. Mede dankzij hen kunnen we de wedstrijd organiseren. Hun bijdrage zal goed besteed worden en ervoor zorgen dat we nog beter voorbereid naar 19Juni toe kunnen werken. TGV bedankt EGS voor hun geweldige bijdrage.

European Gateway Services biedt ECT hoogfrequente spoor- en binnenvaartverbindingen aan tussen Rotterdam en een geïntegreerd en snel groeiend netwerk van inlandterminals in het Europese achterland. http://www.europeangatewayservices.com/nl

Aannemersbedrijf Van Alphen Hoogvliet sponsort Baardmannetje 2016

6815

Aannemersbedrijf van Alphen uit Hoogvliet is nu ook een sponsor van Baardmannetje 2016. We zijn zeer verheugd dat zij bereid zijn om er mede voor te zorgen dat Baardmannetje 2016 plaats zal vinden.

Aannemersbedrijf van Alphen:
Betrokken bouwen. Duurzame resultaten.

Bouwen is een zaak van betrokkenheid. Uiteraard staan vakmanschap en service daarin centraal, maar betrokkenheid is één van de belangrijkste factoren om van een bouwproject een succes te maken. www.alphenbouw.nl

Kloosterboer, kledingsponsor TGV.

Kloosterboer heeft TGV gesponsord met nieuwe pakken voor de komende seizoenen. In 2015 zijn we verblijd met schitterende trainingspakken en trisuits van het merk Fusion. Het merk Kloosterboer wordt Fier gedragen door de tri-atleten. TGV-ers zijn herkenbaar aan het blauw en wit met Kloosterboer op de borst van het trisuit en op de rug van het trainingspak.


Hierboven zie je ons model Huib die het trainingspak en trisuit showt en Jolanda Groen en Concetta Pichierri, in de Kloosterboer trainingspakken, die Piet Hein namens alle leden en de commissie van tri bedanken met een goede fles wijn. Piet Hein is ook een van de dragende en stuwende krachten achter Triatlon Race Baardmannetje.